Description

Four Winds Programme. Kete Repertory Company production. Theatre Royal HMS Harrier. Captain Morrow CVO DSC RN: Diana Simpson; Peter Sivil; Pauline Richardson; Trevor Hampton; Judy Hopkinson; Geep Carr; Margaret Picken; Richard Dennett; Arthur Taylor; Ernest Wye; Eve Roberts; Dennis Corless; Geoffrey Constable; George Lowden; Dennis Barrett; Ann Stevens; David Longley; Fred Cadman; Betty Abel; Joe Eagle; DI Deakin; Paddy Mills; Reggie Connell; Yeen Graham; Ann Constable; Curly Webber; Angela Rickards; Mavis Lappin; Barry Woon; George Boyd; John Wright; Geep Carr; David MacnMus; Janet Currie.