Description

Sadie Jones; Doreen Glennydd; Martha Cefen; Annie Quarry Villa; James Llain; Mary Lloyd-Lewis; Sulwen Llain; Margaret Cefen; Ann Bronhaf; Devina Chapel House; Lona Dolmaen; Vincent Dolmaen; Gerald Moyddyn; Sulwyn Meinigwynion Mawr; Catherine Dolmaen; Eirina Fronddu; Dilys Moyddyn; Gareth Awelon; Margaret Hafod; Sally Bryngwalia; Tomi Penlanfach; Elwyn Meinigwynion Mawr; Eric Ty Capel; Elgan Moyddyn; John Plas; Sylvia Penlon; Jim Llain; Mari Penlanfach; Luned Glynyrhelyg; Margaret Clundu; Dai Esgairlydan; Rhys Bach; Aeron Dolmaen