Sergeant Witcombes' Squad. Welsh Guards, July 1918.

Back row - W.J. Griffiths. R. Jones. E. Pugh. W.G. Griffiths. Sgt. J. Cutler. B. Griffiths. J. Morgan. T. John. J. Homer.

Next row - A.J. Dando. E. Davies. A.B. Burgwin. W. Hicks. S.H. Coombes. A.C. Ray. J.S. Owen. G. Harrison. D. Walters. T.J. Jones.

Next row - E. Drew. L.J. Griffiths. W.J. Roch. T. Roblin. W. Norton. A. Mayrick. W.E.S. Southall. J.E. Bevan. F. Parkin. B. Davies. L.J. Howells.

Next row - E.M. Williams. W. Boyland. D.J. Edwards. E.C. Cole. A.D. Jones. F.W.H. Willets. R.G. Allen. A. Jones. G. Scourfield. J. Clare. C. Jones. D. Andrews.

Front row - J. Davies. T. Evans. R.J. Griffiths. M. Lewis. P. Jones. Sgt. A.J. Witcombe (instr). R. Jones. W.J. Seward. M.J. Lewis. D. Davies. E. Thomas.