Christmas Eisteddfod Pittsburgh. Names mentioned: Jos. J, Davies; T. Owen Charles; Mrs. E. A. Atwood (Eos Homestea.d); Mary \Yilliams; EvagrEvans; Jennie C. Hilliard; Gertrude tlanir; Mary Davies; Ambrose Thomas; Gwilym D. Jones; Rev. D. Rhoslyn Davies; John Morris; Jos A. Jenkins; Wilbur J. kignt; Prof. David Lewis; Thomas Thomas; Margaret Ravenscroft; Jean Walker; Brownwen Thomas; Mrs. Bodycombe Hoghes; Morgan Emanuel; Mrs. A. P Hendricks; Samuel Powell; Miss Gladys Thomas; Miss Nellie Nyles; Morgan Emanuel; Prof. Edward Napier; Samuel Powell; Llew Jones; Joseph G. Armshong; W. J. Walter; Thomas Thomas; \Mm. D. Jones; Mary Davis; Gwilym Jones; Ben Elias; Miss Gerkude Hanis; Russell H. Kirke; Rev. E. P. Thomas; Miss Gertrude Harris; Miss Esther Lloyd; Mrs. J. Harry Jones; Mrs. George Chappell; Joseph A. Jenkins; W. W. Evans; Gwilyrr Thomas; Jos. A. Jenkins; Morgan Emanuel; R. H. Nesbit.